Vrienden van Miro

Miro Productions biedt jongeren en volwassenen de kans om in een semiprofessionele musical mee te spelen en zich op het podium verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt Miro Productions jonge creatievelingen de kans om een musical te leren regisseren, choreograferen en/of vocaal te begeleiden.

Als Vriend van Miro Productions steunt u de jonge talenten en helpt u mee onze musicalproducties nóg beter te maken. Hierbij kunt u denken aan meer mogelijkheden voor betere en mooiere decors/kostuums, techniek, theaterzalen et cetera.

U bepaalt zelf hoeveel u geeft: alle kleine beetjes helpen. Alle Vrienden van Miro Productions krijgen een vermelding (van uw (bedrijfs)naam) op onze website en in onze programmaboekjes en als u minimaal €75 schenkt, krijgt u ook nog eens twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze!

Hier kunt u Vriend van Miro Productions worden.

Wilt u een ander bedrag schenken? Dit is mogelijk door uw donatie over te maken naar NL93BUNQ2290605182 ten name van Miro Productions. Let op: als u in aanmerking wil komen voor de vrijkaarten voor de voorstelling bij donaties van €75 en meer, vermeld dan uw email-adres bij het overmaken!

Vrienden van Stichting Miro Productions 2019

Stichting CREA Fonds
Mijn Steiger
Liselot Westhoff
Anneke & Dirk-Jan Schilt
Max van de Westelaken
Bjorn Feijen
Bas S.F. Pictures